Autobuzele liniilor 102, 5-40 și 14 vor circula, la noapte, pe trasee deviate

Traseu deviat pentru autobuzele liniei 14. FOTO: CT BUS

CT BUS anunță că în noaptea de luni spre marți, 12 spre 13 iunie, între orele 21.00 – 06.00, trei linii de autobuz vor circula pe trasee deviate. Aceste modificări sunt necesare din cauza lucrărilor de asfaltare efectuate de către SC Confort Urban SRL.

Pe parcursul acestei perioade, autobuzele care operează pe liniile 102, 5-40 și 14 vor urma rute alternative. Pe sensul către stațiunea Mamaia, mijloacele de transport în comun ale liniilor 102 și 5-40 nu vor mai deservi stațiile „Liceul Energetic”, „Unirii” și „Pescărie”.

De asemenea, autobuzele liniei 14 nu vor mai intra pe strada Unirii, pe tronsonul cuprins între strada Zorelelor și bulevardul Mamaia, ci vor circula pe bulevardul Mamaia.

Aceste devieri de traseu au scopul de a permite desfășurarea fără incidente a lucrărilor de asfaltare și de a asigura siguranța pasagerilor și a lucrătorilor implicați în aceste activități.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*