Video Editorial: Ce boli aduc cu ei migranții

dr. Adrian Bîlbă
dr. Adrian Bîlbă

Criza refugiaților este un subiect de actualitate. Dincolo de latura umanitară sau de soluțiile pe care statul român le va lua pentru cazarea lor, contează și un alt amănunt.

Migranții pot aduce cu ei boli. Unele au fost eradicate din Europa, pentru altele poate că nu suntem pregătiți. Doctorul Adrian Bîlbă de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii explică toate aceste temeri în video editorialul de astăzi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*