VIDEO Echipele Polaris au ajuns cu dezinfecția în zona Faleză Nord, Piața Chiliei și în stațiunea Mamaia

Echipaj de dezinfecție al Polaris M Holding. FOTO Primăria Constanța

În seara de 1 aprilie, acțiunile de dezinfecție ale echipelor Polaris M Holding au început la ora 19.00 și au vizat zona Faleză Nord, Piața Chiliei, Stațiunea Mamaia.

Din dispoziția primarului municipiului Constanța, Decebal Făgădău, toate cartierele din municipiul Constanța sunt dezinfectate cu o substanță pe bază de clor, avizată de Ministerul Sănătății.

Trebuie să fim responsabili, să respectăm normele de igienă și să evităm deplasările.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*