VIDEO Jean Constantin, omagiat la 11 ani de la trecerea în neființă

Jean Constantin, omagiat la 11 ani de la trecerea în neființă. FOTO CJ Constanța

Miercuri, 26 mai, s-au împlinit 11 ani de la trecerea în neființă a lui Jean Constantin, iar în Portul Tomis a fost organizată o ceremonie în memoria sa, organizată de un club al pescarilor constănțeni, al cărui membru și președinte a fost marele actor constănțean. După ceremonie, pescarii au ieșit pe mare și au aruncat coroane pe apă în amintirea sa.

În semn de recunoștință pentru toată activitatea sa, la ceremonie a fost prezent și Consiliul Județean Constanța, prin consilierul președintelui pe probleme de cultură, Vasile Lică Gherghilescu, care a depus o coroană de flori pentru a aduce un omagiu celui care a fost Jean Constantin.

„Mă leagă amintiri nenumărate și frumoase petrecute alături de maestrul Jean Constantin, sau cum îmi place mie să-i spun, omul care aducea și aduce în continuare hazul prin opera sa. Am avut onoarea și plăcerea să fiu alături de el în două producții cinematografice, Cucoana Chirița și Chirița la Iași în care maestrul interpreta pe Barabulă, iar eu pe năstrușnicul Guliță. Îl voi păstra în mintea și sufletul meu la fel de vesel și haios”, a spus Lică Gherghilescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*