VIDEO Dosare penale pentru cinci tineri, prinși cu droguri de risc și mare risc la un festival din Mamaia

Tineri prinși cu droguri la un festival din Mamaia. FOTO IPJ Constanța

Cinci tineri, patru bărbați și o femeie, s-au ales cu dosare de cercetare penală după ce au fost prinși de polițiști ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în timpul unui festival din Mamaia, având asupra lor droguri de risc și mare risc.

Astfel, potrivit IPJ Constanța, în noaptea de vineri spre sâmbătă, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, împreună cu procurori ai DIICOT Constanța, au depistat, în incinta unui festival ce are loc în stațiunea Mamaia, cinci persoane, cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani, asupra unora dintre acestea fiind descoperite cocaină, ketamină și cannabis.

Din cercetări a reieșit că o persoană ar fi închiriat un apartament, în zona locului de desfășurare a evenimentului, cu scopul de a depozita droguri destinate vânzării în incinta festivalului. Ulterior, polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința în cauză, fiind descoperite aproximativ 280 de grame de cocaină și 21 de grame de ketamină, mai multe instrumente destinate cântăririi, porționării și ambalării drogurilor, precum și sume de bani în lei și euro, cu privire la care există bănuiala că provin din trafic de droguri.

Cei cinci au fost duși la audieri, urmând ca la finalizarea cercetărilor procurorul de caz să dispună măsurile legale care se impun. Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*