VIDEO Doi bătrâni, salvați dintr-un apartament în flăcări, în Medgidia

Pompierii ISU Dobrogea. FOTO Cătălin SCHIPOR

În noaptea de 16 spre 17 iunie, locatarii unui bloc din Medgidia au fost alertați de un zgomot puternic venit din apartamentul unor bătrâni. Când au ieșit, au văzut că locuința acestora luase foc.

La incendiu au fost trimise mai multe echipaje de pompieri cu autospeciale cu spumă și apă, dar și echipaje medicale SMURD și SAJ. Pompierii au intrat cu greu în locuință, deoarece unul dintre bătrâni era căzut în spatele ușii. Cuplul în vârstă au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital, conștiente.

Pompierii nu au găsit urme de explozie, zgomotul puternic fiind făcut probabil de una dintre victime care a lovit cu ceva în ușă pentru a-și alerta vecinii. Se pare că focul a izbucnit de la o țigară ce a fost scăpată pe o canapea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*