Tabăra improvizată pe Valea Portului în zona Poarta 5, desființată de Poliția Locală

Locuințele improvizate au fost desființate. FOTO DGPL Constanța

În cursul zilei de 30 mai, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au avut de a face iar cu persoanele care au ocupat abuziv un spațiu public, improvizând locuințe.

În urma verificărilor efectuate în teren de către lucrătorii DGPL Constanța în zona faleză Poarta 5 – Valea Portului, au fost depistate mai multe persoane care realizaseră adăposturi improvizate. Față de cele constatate, polițiștii locali au aplicat 10 amenzi contravenționale în valoare totală de 4.000 lei. De asemenea, zona a fost igienizata ulterior de către angajații societății de salubrizare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*