VIDEO Direcția 5 spune „Povestea Noastră“ pe scena Centrului Multifuncțional „Jean Constantin“ din Constanța și a Casei de Cultură I.D. Chirescu din Cernavodă

Direcția 5 vine la Constanța

Direcția 5 a plecat în turneu național cu „Povestea noastră“, o poveste a celor 30 de ani de muzică. Fanii din Constanța și Cernavodă ai formației îi pot vedea pe membrii acesteia și îi pot asculta în concertul pe care îl susțin la Centrul Multifuncțional „Jean Constantin“ și Casa de Cultură I.D. Chirescu.

Direcția 5 are de spus o poveste, povestea celor 30 de ani, a discurilor lor, a cântecelor lor care au intrat în casele și în viața voastră, povestea celor 30 de ani de satisfacții artistice și a celor 30 de ani norocoși, că muzica lor v-a plăcut.

„Vă mulțumim pentru tot și numele turneului nostru se leagă perfect cu titlul cântecului nostru, Povestea noastră“, au transmis membrii formației.

În acest turneu, Direcția 5 aduce pe scenă cântece care v-au bucurat în toți acești ani plus unele noi-nouțe, pe care speră că fanii le vor iubi ca și pe celelalte.

Direcția 5 va urca pe scena Centrului Multifuncțional „Jean Constantin“ în seara de 18 martie de la ora 19.30

De asemenea, Direcția 5 va urca pe scena Casei de Cultură I.D. Chirescu din Cernavodă în data de 21 martie, de la ora 19.30

Biletele la concert se găsesc în incinta Centrului Multifuncțional din Constanța, la Casa de Cultură din Cernavodă, dar și în format electronic pe https://www.iabilet.ro/bilete-constanta-concert-directia-5-povestea-noastra-49563/

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*