VIDEO Cum sunt văzute Litoralul, Constanța, Mamaia și Delta din Turcia. Jurnaliștii de la Kanal 7 Turcia au revenit în România pentru a ne promova

Litoralul românesc, promovat în Turcia. FOTO Dünyayı Geziyorum
Litoralul românesc, promovat în Turcia. FOTO Dünyayı Geziyorum

Emisiunea “Dunyayi Geziyorum”, cel mai popular show de turism din Turcia a revenit pentru a treia oară pe litoralul românesc.

Echipa de jurnaliști turci, ajutată de reprezentanții Turkish Airlines Constanța au realizat un reportaj de peste 40 minute în care sunt prezentate Constanța, Mamaia, Delta Dunării. Vreme de o săptămână vedeta TV Özlem Tunca a oservat cu ajutorul camerelor video tradițiile de pe la noi, arhitectura din Constanța, dar și zonele sălbatice din nordul Dobrogei.

Printre obiectivele prezentate în show-ul “Călătoresc Lumea” apar: Cazinoul din Constanța, Farul Genovez și clădirea Comandamentului Forțelor Navale, Piața Ovidiu cu Muzeul de Istorie și Arheologie, Casa cu Lei, Moscheea din Constanța, geamia din Babadag. Totodată, realizatoarea TV din Turcia a discutat cu Diana Slav, creatoarea “Constanța Free Tour”, dar și cu Gunes Tanay, managerul Turkish Airlines la Constanța.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*