VIDEO Cum sunt văzute Litoralul, Constanța, Mamaia și Delta din Turcia. Jurnaliștii de la Kanal 7 Turcia au revenit în România pentru a ne promova

Litoralul românesc, promovat în Turcia. FOTO Dünyayı Geziyorum
Litoralul românesc, promovat în Turcia. FOTO Dünyayı Geziyorum

Emisiunea “Dunyayi Geziyorum”, cel mai popular show de turism din Turcia a revenit pentru a treia oară pe litoralul românesc.

Echipa de jurnaliști turci, ajutată de reprezentanții Turkish Airlines Constanța au realizat un reportaj de peste 40 minute în care sunt prezentate Constanța, Mamaia, Delta Dunării. Vreme de o săptămână vedeta TV Özlem Tunca a oservat cu ajutorul camerelor video tradițiile de pe la noi, arhitectura din Constanța, dar și zonele sălbatice din nordul Dobrogei.

Printre obiectivele prezentate în show-ul “Călătoresc Lumea” apar: Cazinoul din Constanța, Farul Genovez și clădirea Comandamentului Forțelor Navale, Piața Ovidiu cu Muzeul de Istorie și Arheologie, Casa cu Lei, Moscheea din Constanța, geamia din Babadag. Totodată, realizatoarea TV din Turcia a discutat cu Diana Slav, creatoarea “Constanța Free Tour”, dar și cu Gunes Tanay, managerul Turkish Airlines la Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*