Studenții constănțeni de la Marketing, anul II, Universitatea Ovidius, invită constănțenii să li se alăture în campania lor de Crăciun

Stundenții constănțeni vă îndeamnă să vă alăturați campaniei lor de Crăciun

Studenții de la Specializarea Marketing, anul II, din cadrul Facultății de Științe Economice, Universitatea „Ovidius” din Constanța, îi invită pe constănțeni sp li se alăture într-o campanie umanitară de Crăciun.

 

Campania se numește „Share Your Christmas” și este deja la a doua ediție. Studenții colectează hăinuțe, jucării, rechizite sau orice alte ajutoare necesare pentru copiii mai puțin norocoși din județul Constanța.

„Hai și tu alături de noi în perioada 1-19 decembrie 2017 și ajută-ne să aducem un zâmbet pe chipurile celor mici!“ transmit studenții constănțeni.

Cei care au o hăinuță, o jucărie sau o ciocolată în plus le pot duce și de pune în cele trei cutii, unicele și singurele cutii ale campaniei „Share Your Christmas”, care se află la sediul din Campus (Corpul A), în anticamera secretariatul Facultății de Științe Economice (etajul 1) sau la intrarea principală de la sediul din Piața Chiliei (Str. Ion Vodă, nr. 58).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*