Studenții constănțeni de la Marketing, anul II, Universitatea Ovidius, invită constănțenii să li se alăture în campania lor de Crăciun

Stundenții constănțeni vă îndeamnă să vă alăturați campaniei lor de Crăciun

Studenții de la Specializarea Marketing, anul II, din cadrul Facultății de Științe Economice, Universitatea „Ovidius” din Constanța, îi invită pe constănțeni sp li se alăture într-o campanie umanitară de Crăciun.

 

Campania se numește „Share Your Christmas” și este deja la a doua ediție. Studenții colectează hăinuțe, jucării, rechizite sau orice alte ajutoare necesare pentru copiii mai puțin norocoși din județul Constanța.

„Hai și tu alături de noi în perioada 1-19 decembrie 2017 și ajută-ne să aducem un zâmbet pe chipurile celor mici!“ transmit studenții constănțeni.

Cei care au o hăinuță, o jucărie sau o ciocolată în plus le pot duce și de pune în cele trei cutii, unicele și singurele cutii ale campaniei „Share Your Christmas”, care se află la sediul din Campus (Corpul A), în anticamera secretariatul Facultății de Științe Economice (etajul 1) sau la intrarea principală de la sediul din Piața Chiliei (Str. Ion Vodă, nr. 58).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*