FOTO Pasarela din Mamaia construită de Radu Mazăre, demontată pentru a fi expertizată structura de rezistență

Pasarela din Mamaia, demontată pentru a fi expertizată structura de rezistență

Angajați ai Primăriei Constanța au început, încă de săptămâna trecută, demontarea pasarelei din Mamaia, pentru a-i fi expertizată structura de rezistență.

Pasarela, construită în urmă cu 10 ani de către Radu Mazăre și care, inițial avea o lungime de 420 de metri, măsoară acum, în urma lucrărilor de înnisipare, mai puțin de 150 de metri. Muncitorii au început să extragă pilonii aflați în prezent în nisip și să verifice gradul de corodare a acestora și dacă mai sunt capabili să susțină construcția. În caz contrar pasarela, ar urma să fie demolată.

Chiar edilul Constanței, Vergil Chițac, răspunzând unei întrebări pe pagina sa de Facebook, a confirmat acest lucru.

„Cunosc starea în care se găsește acum! S-au scos stâlpii de susținere pentru expertizare! Să vedem dacă accesul pe ea e sigur sau nu”, a comentat primarul Chițac.

Urmează ca zilele acestea să se ia decizia dacă pasarela va fi demolată sau va fi consolidată.

De altfel, pasarela a fost închisă pentru public în cursul acestui sezon estival, tocmai pentru că autoritățile locale nu erau convinse că aceasta mai este sigură pentru ca oamenii să se poată plimba de-a lungul ei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*