VIDEO Copii căutați cu Poliția după ce au atacat cu pietre un autobuz al CT BUS

Autobuz atacat cu pietre de copii teribiliști. FOTO CT BUS
Autobuz atacat cu pietre de copii teribiliști. FOTO CT BUS

Un autobuz CT BUS care circula pe linia 2-43 a fost atacat cu pietre de un grup de copii neidentificați. Incidentul a avut loc luni seară, în jurul orei 21.30, în zona stației Facultative pe sensul de mers spre Gara.

Potrivit reprezentanților societății de transport, mai multe pietre au nimerit și au spart un geam din stânga spate a mijlocului de transport în comun, iar o femeie și un copil care se aflau în autobuz s-au speriat din cauza bubuiturilor.

„Secvențele au fost înregistrate de cele opt camere de supraveghere din autobuz, iar suspecții sunt căutați acum de polițiști. Pe imaginile surprinse cu ajutorul aparaturii video moderne din autobuze se vede un grup de copii teribiliști, care se află lângă calea ferată și aruncă cu pietre spre mijlocul de transport în comun. Șoferul încetinește pentru a evalua pagubele, timp în care tinerii se fac nevăzuți”, susțin sursele citate.

Sesizați de reprezentanții CT BUS, polițiștii Secției 5 au ajuns imediat la fața locului și au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-au desfășurat evenimentele.

„Din păcate însă, acesta nu este singurul incident în care este implicat un mijloc de transport în comun. Astfel de evenimente au mai avut loc, unele dintre ele soldându-se cu rănirea călătorilor”, au mai precizat reprezentanţii CT BUS.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*