VIDEO Copii căutați cu Poliția după ce au atacat cu pietre un autobuz al CT BUS

Autobuz atacat cu pietre de copii teribiliști. FOTO CT BUS
Autobuz atacat cu pietre de copii teribiliști. FOTO CT BUS

Un autobuz CT BUS care circula pe linia 2-43 a fost atacat cu pietre de un grup de copii neidentificați. Incidentul a avut loc luni seară, în jurul orei 21.30, în zona stației Facultative pe sensul de mers spre Gara.

Potrivit reprezentanților societății de transport, mai multe pietre au nimerit și au spart un geam din stânga spate a mijlocului de transport în comun, iar o femeie și un copil care se aflau în autobuz s-au speriat din cauza bubuiturilor.

„Secvențele au fost înregistrate de cele opt camere de supraveghere din autobuz, iar suspecții sunt căutați acum de polițiști. Pe imaginile surprinse cu ajutorul aparaturii video moderne din autobuze se vede un grup de copii teribiliști, care se află lângă calea ferată și aruncă cu pietre spre mijlocul de transport în comun. Șoferul încetinește pentru a evalua pagubele, timp în care tinerii se fac nevăzuți”, susțin sursele citate.

Sesizați de reprezentanții CT BUS, polițiștii Secției 5 au ajuns imediat la fața locului și au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-au desfășurat evenimentele.

„Din păcate însă, acesta nu este singurul incident în care este implicat un mijloc de transport în comun. Astfel de evenimente au mai avut loc, unele dintre ele soldându-se cu rănirea călătorilor”, au mai precizat reprezentanţii CT BUS.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*