VIDEO Controale ale polițiștilor constănțeni pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice

Controale ale polițiștilor constănțeni pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice. FOTO IPJ Constanța

Polițiștii constănțeni au intensificat, la acest sfârșit de săptămână, acțiunile pentru prevenirea și combaterea ilegalităților în domeniul silvic și pentru depistarea transporturilor ilegale de material lemnos și pomi de Crăciun.

Potrivit IPJ Constanța, acțiunile sunt coordonate la nivel național și se desfășoară pe raza întregului județ, împreună cu lucrători ai Direcției Silvice și jandarmi. În cadrul acestor acțiuni, polițiștii verifică legalitatea documentelor de proveniență și însoțire a materialului lemnos și a pomilor de Crăciun.

Totodată, polițiștii au efectuat verificări la mai multe locații din municipiul Constanța, nefiind constatate nereguli.

Și în perioada următoare, polițiștii continuă activitățile de prevenire și combatere a delictelor silvice, iar în cazul depistării unor încălcări ale legislației în domeniu, vor fi aplicate sancțiuni contravenționale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*