VIDEO Consumatorii de droguri de pe litoral, în atenția poliției și ambulanței. Trei persoane au ajuns în stare gravă la Spital

Cadrele medicale ale SAJ și salvamarii au acordat primul ajutor tinerilor consumatori. FOTO Captură Video

Distracția de 1 mai pe litoral înseamnă pentru unii un bun prilej de a consuma substanțe interzise. Acestea îi ajută să reziste programului încărcat și le oferă și o stare suplimentară de bine.

Luni dimineață, în jurul orei 8:15, Serviciul de Ambulanță Județean Constanța a fost solicitat în norul stațiunii Mamaia, în vecinătatea unui club unde se ține un festival de muzică, pentru doi tineri, unul inconștient, altul agitat, ambii cu suspiciunea de a fi consumat substabțe interzise. Primul, un tânăr de 25 de ani din București, a fost transportat la Spitalul Județean Constanța. Cel de-al doilea, un tânăr de 20 de ani din Londra, a refuzat transportul la spital după acordarea de îngrijiri medicale.

O altă solicitare a venit în jurul orei 9.30, în zona Crazy Beach, tot pentru o tânără ce ar fi consumat droguri. Pacienta, cetățean polonez, a fost transportată în comă la Spitalul Județean Constanța.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, începând cu data de 27 aprilie, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate – Serviciul Teritorial Constanța desfășoară activități specifice, cu precădere în stațiunea Mamaia. Până în acest moment, au fost întocmite 8 dosare penale privind infracțiuni de trafic de droguri de risc și de mare risc, 21 de persoane fiind cercetate, din care 15 străini.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*