VIDEO Consilierul Tudorel Chesoi propune o soluție pentru o gigacalorie mai ieftină la Constanța

Tudorel Chesoi la Ședința de Consiliu Local. FOTO Adrian Boioglu
Ședința de Consiliu Local. FOTO Adrian Boioglu

Cum poate un apartament să aibă apa caldă și căldură atunci când vrea, iar gigacaloria să fie mai ieftină? Soluția vine de la consilierul local Tudorel Chesoi. Reprezentantul PNȚCD susține că o centrală pe gaze care să înlocuiască actualele puncte RADET ar aduce beneficii locuitorilor orașului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*