DGASPC Constanța lansează „Scrisoare pentru Fericire”, o nouă campanie de Crăciun

Sediul DGASP Constanța. FOTO DGASCP

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului anunță deschiderea expoziției cu vânzare a decorațiunilor de Crăciun, realizate manual, din materiale reciclabile, de copiii, tinerii și adulții din centrele rezidențiale. Expoziția, intitulată „Scrisori pentru fericire“ va fi deschisă publicului începând cu data de 17 decembrie, ora 10.00, la Centrul Comercial VIVO! din Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 220, municipiul Constanța.

Anul acesta, de Crăciun, DGASPC Constanța lansează campania „Scrisoare pentru fericire“. Astfel, persoanele care se opresc la standul amenajat în zona caselor de marcat din incinta centrului comercial, pot adresa gândurile și urările lor cu ocazia sărbătorilor de iarnă copiilor, tinerilor și adulților din centrele rezidențiale, sub forma unor scrisori. Fiecare va fi citită și, cu siguranță, va aduce multă bucurie în sufletele destinatarilor. Nu este nevoie de gesturi mari. Un simplu gând bun poate face un copil sau un adult  fericit!

Campania va fi deschisă cu o primă scrisoare semnată de echipa Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, adresată tuturor beneficiarilor sistemului de protecție specială – copii, tineri și adulți:

Scrisoare pentru fericire

Bună! Ce mai faci? Cum te mai simți?

Sper ca scrisoarea noastră să te găsească fericit, cu zâmbetul pe buze, încântat de darurile lăsate de Moș Crăciun sub brad. Cu siguranță, sunt lucruri pe care ți le dorești din tot sufletul, lucruri firești pentru vârsta ta, dar pe care Moșul nu a putut să ți le ofere acum. Să nu fi dezamăgit; niciodată să nu suferi după un bun material; să nu te lași niciodată cuprins de invidie; să nu compari niciodată ce ai tu cu ce are altul. Nu căuta bogăția în oameni, nu pune mare preț pe bunurile materiale pentru că pe acelea le poți pierde oricând. Caută, în schimb, fericirea, iubirea, bunătatea, caută cinstea, caută onoarea.

Să nu uiți niciodată că fiecare zi este o nouă speranță și că toți avem propriul nostru rol pe pământ.

Trezește-te dimineața, spală-te pe ochi, privește-te în oglindă și repetă mereu cu voce tare: „sunt unic. Sunt perfect. Sunt iubit. Am o familie foarte mare pe care mă pot baza. Am puterea să iert și să merg mai departe cu fruntea sus“! Nu lăsa niciodată capul plecat în fața nimănui; nu privi în pământ, ci privește mereu cerul.

Toți părinții visează să aibă copii perfecți. Dar dintre toți, noi suntem cei cu adevărat norocoși pentru că voi, indiferent de vârsta pe care o aveți, sunteți copiii noștri imperfecți de…. perfecți 

Vă dorim tuturor fiți sănătoși, să fiți fericiți, să vă urmați drumul în viață cu demnitate și încredere. Iar, atunci când va veni vremea să plecați din brațele noastre, să nu ne uitați. Să țineți mereu minte că la noi veți găsi oricând sprijin, alinare, îndrumare, dragoste.

Crăciun Binecuvântat, dragii noștri copii mici și mari!

A voastră familie pe viață,

Echipa DGASPC Constanța

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*