VIDEO Consilierul Local Tudorel Chesoi, de 1 decembrie: este un nou început pentru România

Tudorel Chesoi. FOTO Adrian Boioglu
Tudorel Chesoi. FOTO Adrian Boioglu

Consilierul municipal Tudorel Chesoi, președintele PNȚCD Constanța este de părere că țărăniștii au fost alături de țară atât în 1918 și sunt și acum. Dacă la momentul Marii Uniri, reprezentanții partidului luau decizii cu o valoarea istorică neprețuită pentru țară, iată că acum, guvernul de tehnocrați are doi oameni cu afinități țărăniste: vicepremierul Costin Borc și ministrul Marius Bostan.

“Le spun tuturor românilor “La mulți ani” și să nu uităm niciodată mesajul PNȚCD prin care putem reconstrui România. Să ținem cont de principiile unui partid istoric: morala creștină, patriotismul luminat, să gândim frumos și să ne respectăm țara și valorile ei”, a mai spus Tudorel Chesoi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*