Președintele CJ Constanța, Mihai Lupu, și-a dat demisia din funcția de vicepreședinte al PNL Constanța

Mihai Lupu și-a dat demisia din funcția de vicepreședinte al PNL Constanța. FOTO: Facebook Mihai Lupu

Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța, a anunțat joi, 22 iunie, că își prezintă demisia din funcția de vicepreședinte al Organizației Județene PNL Constanța, în contextul în care se află implicat într-un dosar investigat de către Direcția Națională Anticorupție (DNA), cu suspiciuni de corupție.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Mihai Lupu a declarat că a luat această decizie „având în vedere angajamentul său față de obiectivele și valorile partidului”. El a subliniat că demisia sa are drept scop protejarea imaginii și activității partidului.

„În lumina circumstanțelor actuale, care mă regăsesc implicat într-un dosar investigat de către DNA, cu suspiciuni de corupție, și având în vedere dorința mea de a nu afecta imaginea și activitatea partidului nostru, am considerat că este potrivit să mă retrag și să îmi depun demisia. În același timp, am solicitat suspendarea mea din calitate de membru al PNL, până la finalizarea cercetării, ca o măsură precaută, pentru a respecta procesul legal și a evita orice interferențe în desfășurarea justiției. Subliniez că sunt nevinovat și îmi doresc ca acest pas să demonstreze faptul că prioritățile mele sunt corectitudinea și integritatea”, a notat Mihai Lupu.

Cu toate acestea, Lupu a asigurat că activitatea sa la Consiliul Județean Constanța va rămâne concentrată pe nevoile cetățenilor județului, primăriilor și tuturor celor pe care îi reprezintă. El a declarat că mizează pe încrederea și suportul colegilor săi, deoarece dezvoltarea județului Constanța și finalizarea cu succes a proiectelor rămân prioritățile sale principale.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, este urmărit penal de către procurorii DNA pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită, într-un caz de corupție cu impact asupra licitațiilor pentru amenajarea și întreținerea spațiilor verzi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*