VIDEO Consilierii locali din Medgidia, chemați la Ședință în Sala Sporturilor. Medgidienii pot participa pentru a vedea cum decid aleșii soarta orașului

Primarul Valentin Vrabie. FOTO Adrian Boioglu
Primarul Valentin Vrabie. FOTO Adrian Boioglu

Situație fără precedent la Medgidia. Consilierii locali au fost convocați pentru o ședință care va avea loc NU la sediul Primăriei, acolo unde se întâmplă de obicei, ci la Sala Sporturilor “Iftimie Ilisei”. Primarul Valentin Vrabie a invitat la aceeași ședință și pe toți locuitorii municipiului Medgidia cărora le pasă de viitorul urbei și care vor să vadă cum votează reprezentanții partidelor politice.

“Stimați locuitori ai municipiului Medgidia, din nefericire, atitudinea ostilă și disprețul constant la adresa cetățenilor acestui oraș, manifestate de „domnii” consilieri locali, au dus la DUBLAREA IMPOZITELOR ȘI TAXELOR LOCALE!

Deși în ședințele ordinare și extraordinare desfășurate în datele de 20, 27 și 28 decembrie 2018, am propus votarea taxelor și impozitelor locale aferente anului 2019, la nivelul anului 2018, consilierii locali: Butnaru Marian, Vladescu Luminița, Ion Narcis Ion, Pricop Constantin, Chiriță Liviu și Ghiorghiu Georgiana nu au votat acest proiect. În consecință, conform OUG 114/2018 suntem OBLIGAȚI să DUBLĂM aceste impozite și taxe locale!“, a explicat Valentin Vrabie. 

Edilul de la Medgidia spune că aceeași consilieri au fost la cârma orașului și în mandatele trecute, iar orașul a ajuns, în urma acțiunilor lor, o ruină.

“Eu nu am fost și nici nu voi fi dispus să fac concesii pentru votul lor, acestor consilieri care azi se cred vătafi pe moșia numită Medgidia. Blocarea permanentă a actului administrativ arată răutate și invidie: răutate pentru că vor să distrugă tot ce am reușit să realizăm până acum și invidie pentru că în atâția ani nu au fost capabili să facă nimic bun pentru acest oraș. Am o datorie de a distruge mafia acestui oraș, care acum încearcă să readucă Medgidia în contextul anului 2016, și mi-o voi respecta”, a declarat primarul Valentin Vrabie. 

Ședința de Consiliu Local a fost convocată pentru 8 ianuarie 2019, începând cu ora 18.00 în Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei”. 

“Ei au puterea votului, dictat de propriile interese, eu am puterea dumneavoastră! Participarea în număr cât mai mare și susținerea dumneavoastră vor asigura această șansa uriașă de redresare a Medgidiei și un viitor pe care dumnneavoastră, cetățenii Medgidiei îl meritați!”, a încheiat apelul său primarul Valentin Vrabie. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*