Percheziții ale polițiștilor în Medgidia la persoane bănuite de furt calificat

Percheziții în Medgidia la persoane bănuite de furt calificat. FOTO IPJ Constanța

Polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au pus în aplicare marți, 9 august, trei mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Medgidia, în cadrul unui dosar penal care vizează comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări a reieșit că, în perioada martie – aprilie 2022, trei tineri, cu vârste de 16, 19, respectiv, 21 de ani, ar fi sustras aparate electronice și produse de îngrijire personală dintr-o locuință situată în municipiul Constanța.

În urma perchezițiilor au fost identificate o parte din bunurile sustrase, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză sunt continuate cercetările în vederea depistării celor în cauză și luarea măsurilor legale care se impun.

La activități au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști ai Poliției municipiului Medgidia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*