VIDEO Complexul Muzeal de Științele Naturii ar putea să devină cel mai atractiv Parc pentru copii în această iarnă

Delfinii din noul Delfinariu din Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Delfinii din noul Delfinariu din Constanța. FOTO Adrian Boioglu

O idee care prinde contur este aceea a unui Parc de Iarnă al copiilor din Constanța. Dacă tentativele primăriei de a organiza o astfel de locație s-au dovedit a fi și foarte scumpe și prost făcute, iată că la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii (CMSN), situația se poate schimba în bine.

Directorul instituției patronate de Consiliul Județean Constanța spune că va propune superiorilor săi o idee simplă: CMSN poate să devină o “Școală de iarnă” pentru copiii, elevii și studenții din oraș interesați să facă sau să vadă ceva deosebit pe timpul sezonului rece.

Doctorul Adrian Bîlbă vrea ca tinerii vizitatori să nu plătească bilet între 15 decembrie și 15 ianuarie, dar să aibă ocazia să vadă delfinii (chiar și la repetiții), să hrănească animalele din Microrezevație sau să le observe comportamentul în sezonul rece.

Ideea este una viabilă, dar are nevoie de girul conducerii Consiliului Județean Constanța. Așa că dacă vă place, vă invităm să o distribuiți pe Facebook pentru ca și oamenii care au un cuvânt de spus să fie convinși cât mai repede.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*