“Constanța Curată” – o campanie pentru un județ mai bine reprezentat în Parlament

Adrian Boioglu - editorial
Adrian Boioglu - editorial

Gândește-te la un parlamentar de Constanța și spune-mi cinci lucruri bune pe care le-a făcut pentru județul lui în ultimii patru ani.

OK, măcar două inițiative bune…

Nimic? Nu ești singur. Ca tine sunt alte câteva sute de mii de oameni care s-au săturat de actualii parlamentari și care sunt convinți că nu mai merită să fie acolo, să ne reprezinte, să câtștige bani frumoși și să nu facă nimic.

Constanța Curată” este o campanie menită să curețe listele de candidați la Parlament de toți cei care nu au făcut nimic, de condamnații penali sau de anchetații de către DNA, de gură-mare care își vede de propriile interese și afaceri sau de cei care în patru ani nu au făcut nicio conferință de presă și nu au depus un raport de activitate.

Această campanie a fost adoptată și de Constanța NEWS (pe lângă alte publicații din oraș) și nu îți cerem altceva decât să citești articolele, să le distribui pe Facebook și, la toamnă, să alegi în cunoștință de cauză viitorii parlamentari.

DA! Avem nevoie de parlamentari ai căror nume să nu fie sinonime cu urmărirea penală, cu jaful din bani publici sau cu nerespectarea promisiunilor. Poate că o să discutăm cu cei care acum ne reprezintă în Parlament să vedem ce scuze au pentru lipsa lor de activitate și cum pot să motiveze neîndeplinirea promisiunilor făcute în campania din anul 2012.

Vrei să-i întrebi ceva? Fă-o aici, pe www.ctnews.ro, sau pe pagina noastră oficială de Facebook – facebook.com/ctnewsro. Ne asigurăm că întrebările tale ajung la ei!

Toate articolele din campania “Constanța Curată” sunt AICI. Le găsești și dacă apeși imaginea aflată în bara laterală a publicației Constanța NEWS. Campania este desfășurată alături de jurnaliștii care scriu pe Constanta.ro, Constanța 100% și Ordinea.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*