FOTO VIDEO Circulație în condiții de iarnă pe drumurile din nordul județului Constanța

Circulație în condiții de iarnă pe drumurile din nordul județului. FOTO RAJDP Constanța

Traficul rutier pe drumurile din zona de nord a județului Constanţa se desfășoară în condiții de iarnă, pe un carosabil umed, acoperit, pe alocuri de un strat fin de zăpadă, în condițiile în care, de la primele ore ale dimineții, zona Dobrogei se află sub Cod Galben de ninsori.

Angajații Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța patrulează cu 11 utilaje, între care și autocamioane cu lamă și sărăriță, pe drumurile din administrare, astfel încât circulația rutieră să se desfășoare în condiții de siguranță.

Vă reamintim că de la ora 05.00 a dimineții de luni, 30 noiembrie, este în vigoare o atenționare meteo Cod Galben conform căreia, în sudul și estul Munteniei și în cea mai mare parte a Dobrogei, vor predomina ninsorile, iar vântul va avea unele intensificări. cu viteze de 40 –  45 km/oră, pe alocuri viscolind ninsoarea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*