VIDEO Circulație în condiții de iarnă în tot județul Constanța. Nu sunt drumuri închise, dar vizibilitatea în multe zone este redusă de viscol

Circulație în condiții de iarnă în tot județul Constanța. FOTO RAJDP Constanța

Circulația rutieră se desfășoară, marți dimineață, în condiții de iarnă în tot județul Constanța, vizibilitatea fiind redusă în multe zone de ninsoare viscolită.

Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța, la această oră nu sunt drumuri închise, dar vizibilitatea în multe zone este redusă de viscol. Utilajele instituției intervin în zona Ciocârlia, unde mai multe vehicule au rămas blocate în afara șoselei din cauza zăpezii acumulate pe carosabil.

„Sunt două autovehicule, iar utilajele noastre intervin. Acțiunea este în curs de desfăşurare. Se circulă în condiții de iarnă. Este viscol și vizibilitate redusă”, au precizat reprezentanții DRDP Constanța.

La rândul lor, angajații Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța patrulează cu 30 de utilaje pe toate drumurile din județ aflate în îngrijirea instituției. Potrivit administratorului special al RAJDP Constanța, Lucian Lungoci, la această oră se intervine în zona Dobromir, Mangalia – Negru Vodă, Peștera – Pietreni, Deleni – Șipote și Mireasa – Pantelimon.

„Se acționează în continuare pentru a preveni formarea de suluri de zăpadă din cauza vântului și se împrăștie material antiderapant, nisip cu sare. Intervin 30 de utilaje de deszăpezire – autocamioane cu lamă, sărărița, unimog-uri, încărcătoare frontale și un autogreder”, a precizat Lungoci.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*