VIDEO Cinci tineri au ajuns la spital, răniți într-un accident rutier petrecut pe A4. Apelul la 112 a fost făcut automat de mașină

Cinci tineri au ajuns la spital, răniți într-un accident rutier petrecut pe A4. FOTO ISU Constanța

Cinci tineri, trei fete și doi băieți, au ajuns la spital în seara zilei de duminică, 06 februarie, după ce au fost răniți într-un accident rutier petrecut pe A4, în zona numită Podul lui Apolodor. Apelul la 112 a fost făcut automat de autoturism, care a transmis și coordonatele către salvatori.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la locul accidentului au fost găsite cinci victime, trei fete și doi băieți, cu vârste între 20 și 25 de ani.

 „Primul apel a venit de la mașină. Mașina, fiind generație noua, a apelat 112 și a trimis coordonatele. Am putut asculta ambiental și am trimis după coordonate”, au precizat reprezentații ISU „Dobrogea”.

Cei cinci tineri erau conștienți și cooperanți și au fost transportați la Spitalul Județean Constanța cu ambulanțe SAJ și SMURD.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*