VIDEO Cetățean străin, reținut după ce a încercat să vândă droguri la un festival din stațiunea Mamaia

Droguri găsite în Mamaia. FOTO cu rol ilustrativ

Procurori ai Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Constanța au dispus luni, 1 mai, reținerea unui cetățean străin, cercetat pentru săvârşirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc.

Astfel, potrivit DIICOT, bărbatul a introdus în România, a transportat, a depozitat și a deținut droguri de mare risc în scopul comercializării în cadrul unui festival ce se desfășoară în stațiunea Mamaia, județul Constanța.

„A fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate cantitatea de 200 grame drog de mare risc (ketamină), obiecte utilizate la prepararea, porționarea și ambalarea drogurilor, telefoane mobile și sume de bani provenite din vânzarea substanțelor”, au precizat procurorii DIICOT.

În cursul zilei de luni, 1 mai, a fost sesizat și judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*