VIDEO Campania “Neglijența – Invitație deschisă la furt” debutează la Constanța

Hoț în casă. FOTO Captură video
Hoț în casă. FOTO Captură video

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul I.P.J. Constanța au lansat campania de prevenire a furturilor din locuinţă, intitulată ”NEGLIJENŢA – INVITAŢIE DESCHISĂ LA FURT”.

Scopul acestei campanii îl reprezintă informarea populaţiei cu privire la modalităţi de prevenire a furturilor din locuinţă, prin transmiterea mesajelor cu caracter preventiv, distribuirea către beneficiari a unor materiale care conţin recomandări destinate autoprotecţiei și organizarea de acţiuni pentru grupurile ţintă.

Activitățile campaniei se vor derula în întreg județul Constanța, în perioada martie-august a.c., aceasta fiind iniţiată de Inspectoratul General al Poliţiei Române – Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii şi Groupama Asigurări.

Polițiștii alături de parteneri vor iniția acțiuni informativ-preventive și vor distribui peste 5.000 de pliante și 450 de afişe, cetățenilor, subunităților de poliţie din județul Constanța, asociaţiilor de proprietari, centrelor comerciale etc. și vor disemina mass-mediei clipuri Tv și spoturi audio.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*