VIDEO Campania “Neglijența – Invitație deschisă la furt” debutează la Constanța

Hoț în casă. FOTO Captură video
Hoț în casă. FOTO Captură video

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul I.P.J. Constanța au lansat campania de prevenire a furturilor din locuinţă, intitulată ”NEGLIJENŢA – INVITAŢIE DESCHISĂ LA FURT”.

Scopul acestei campanii îl reprezintă informarea populaţiei cu privire la modalităţi de prevenire a furturilor din locuinţă, prin transmiterea mesajelor cu caracter preventiv, distribuirea către beneficiari a unor materiale care conţin recomandări destinate autoprotecţiei și organizarea de acţiuni pentru grupurile ţintă.

Activitățile campaniei se vor derula în întreg județul Constanța, în perioada martie-august a.c., aceasta fiind iniţiată de Inspectoratul General al Poliţiei Române – Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii şi Groupama Asigurări.

Polițiștii alături de parteneri vor iniția acțiuni informativ-preventive și vor distribui peste 5.000 de pliante și 450 de afişe, cetățenilor, subunităților de poliţie din județul Constanța, asociaţiilor de proprietari, centrelor comerciale etc. și vor disemina mass-mediei clipuri Tv și spoturi audio.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*