O tânără de 22 de ani a furat peste 22.000 de lei din seiful unei săli de jocuri de noroc din Mangalia unde era angajată

Seif. FOTO Poliția Română

O tânără de 22 de ani este anchetată după ce a furat peste 22.000 de lei din seiful unei săli de jocuri de noroc din Mangalia unde era angajată.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 8 aprilie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia au identificat o femeie, de 22 de ani, bănuită de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

“Astfel, din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, la data respectivă, aceasta ar fi sustras suma de peste 22.000 de lei din seiful unei săli de jocuri de noroc, unde este angajată.

Pentru comiterea faptei, ar fi folosit fără drept cheia seifului.

Cercetările în acest caz continuă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia” – IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*