FOTO Accident grav în apropiere de Hârșova. O depășire neregulamentară i-a dus direct la spital

Accident la Hârșova. FOTO IPJ Constanța
Accident la Hârșova. FOTO IPJ Constanța

Un grav accident rutier s-a produs pe DN2A, în apropiere de Hârșova în urma unei depășiri neregulamentare.

Accidentul s-a produs în jurul orei 13,15, când, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat, de 51 de ani, a condus un autoturism Skoda dinspre Constanța către Hârșova, pe DN 2A. În apropierea intersecției cu drumul județean care duce spre localitatea Țepeș Vodă, a efectuat o depășire neregulamentară a unui alt autoturism Skoda care efectua virajul spre respectivul drum județean. Cele două autoturisme au intrat în coliziune fiind ulterior proiectate într-un alt autoturism marca Opel care era oprit pe marginea drumului.

În urma apelului la 112, la fața locului au fost trimise trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean, dar și elicopterul SMURD.

La fața locului echipajele medicale au găsit mai multe victime:

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a doua persoane din primul autoturism Skoda, un bărbat și o femeie ambii în vârstă de 51 de ani.

  • o pacientă de 51 ani  cu traumatism cranio – cerebral, de coloană cervicală și lombară,
  • un pacient de 51 ani cu traumatism cranio – cerebral, de coloana cervicală și toracic,
  • un pacient de 51 ani cu traumatism toracic.

Primii doi pacienți au fost transportați la spital, iar ultimul rla refuzat transportul la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*