Restricții de trafic în zona bulevardului Tomis din Constanța pentru SuperCupa României la Karting Electric

Bulevardul Tomis devine pistă de karting weekendul acesta. FOTO Primăria Constanța

Bulevardul Tomis din Constanța va găzdui, pentru două zile, prima competiție de vehicule electrice pentru copii – eKarting din sezonul estival 2022.

Astfel, în perioada 17 – 19 iunie, Primăria Municipiului Constanța, în parteneriat cu Asociația Sportivă „Clubul de Karting Electric Bucureşti” organizează primul eveniment sportiv de vehicule electrice pentru copii – Campionatul Național de Karting Electric eKarting Fras – SuperCupa României la Karting Electric – Marele ePremiu al Orașului Constanța. În cele două zile de concurs – 18 și 19 iunie – vor participa la această competiție 34 de copii, cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani.

Circuitul stradal va fi amenajat pe bulevardul Tomis, de la intersecția cu bulevardul Ferdinand spre strada Traian, dreapta până la intersecția cu strada Termele Romane, întoarcere la sensul giratoriu pe strada Traian și apoi stânga pe bulevardul Tomis.

În vederea asigurării unui climat de siguranță și a desfășurării în bune condiții a competiției sportive se vor institui măsuri/restricții de circulație.

De vineri, 17 iunie, ora 15.30, până în data de 18 iunie, ora 06.00, se va restricționa parcarea autovehiculelor pe bulevardul Tomis între bulevardul Ferdinand și strada Traian și pe strada Traian între bulevardul Tomis și strada Termele Romane.

Începând se sâmbătă, ora 06.00, și până duminică, 19 iunie, ora 20.00, se va restricționa traficul rutier pe bulevardul Tomis, pe tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Traian, pe strada Traian, tronsonul cuprins între bulevardul Tomis și strada Termele Romane, pe strada Dragoș Vodă, tronsonul cuprins între strada Ecaterina Varga și bulevardul Tomis.

Înaintea concursului, în această seară, organizatorii vor prezenta modele de mașini electrice care vor fi expuse pe bulevardul Tomis, pe tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Traian.

Karturile care iau startul sunt 100 la sută electrice și sunt încărcate exclusiv solar. Pe durata celor 2 zile de competiție, instalațiile special aduse pentru competiție vor produce și încărca în bateriile speciale pentru competiții aproximativ 1.310 kW.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*