VIDEO Bătaie în intersecția de la City Park între doi șoferi

Mașinile ai căror conducători auto au fost implicați în agresiune. FOTO CTnews.ro

Polițiștii constănțeni sunt acuzați că nu au intervenit la un scandal în trafic petrecut la câțiva pași de ei. Este vorba de un echipaj care alimenta în stația de carburanți de la City Park, iar la semafor, un șofer îl agresa pe un altul.

Bătaia s-a petrecut sub ochii mai multor martori.

„La semaforul de la City Mall, acest individ a agresat în trafic un cetățean, bătându-l în fața celor ce așteptau la semafor. S-a dus la mașina celui de pe altă bandă, lăsându-i fața în sânge! Ceea ce e intrigant e că mașina poliției era în benzinărie cu o polițistă la volan și nu a intervenit, chiar dacă cetățenii au luat atitudine și au strigat“, a declarat pentru CTnews.ro, o martoră.

Reprezentanții IPJ Constanța au precizat că polițiștii Secției 2 au fost sesizați de un bărbat, în vârstă de 58 de ani, cu privire la faptul că în cursul zilei de 3 iunie, în timp ce se afla la volanul autoturismului personal, la semaforul de la intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Soveja, ar fi avut un conflict spontan cu conducătorul unui alt autoturism, a cărei marcă și număr de înmatriculare nu le-a reținut, acesta din urmă aplicându-i mai multe lovituri.

Totodată, bărbatul susține că în urma altercației i-au fost distruși ochelarii de soare în valoare de 4.700 de lei.

În urma aspectelor sesizate, polițiștii Secției 2 au identificat autorul în scurt timp, în persoana unui bărbat, în vârstă de 38 de ani, din Constanța.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penala sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și distrugere.

„Un echipaj de poliție care se afla în zonă a fost oprit de către partea vătămată, reclamând faptul că a fost agresat. Echipajul i-a recomandat acestuia să meargă la Secția 2 să depună plângere, iar ei au pornit în urmărirea lui, persoana reclamată fiind imediat identificată“, au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*