VIDEO Bătaie de joc pe bani publici, la Mangalia. “Asfaltare” cu piciorul pe o stradă din oraș

"Asfaltare" cu piciorul la Mangalia. FOTO Captură video
"Asfaltare" cu piciorul la Mangalia. FOTO Captură video

Un clip filmat în cursul zilei de miercuri, 14 martie la Mangalia a devenit viral pe Internet.

Imaginile surprind momentul în care o echipă de muncitori care se ocupa de plombatul străzilor, își face treaba de mântuială. Unul dintre bărbați cară materialul de “plombă” cu lopata, în timp ce al doilea – proverbialul “Dorel” o “compactează” cu picioarele.

În tot acest timp, utilajele stau în camioneta muncitorilor. Imaginile nu au nevoie de niciun comentariu.

Sursa video: Anca Dani

UPDATE: Într-un comunicat de presă transmis de Primăria Mangalia se arată că în această perioadă, au început acțiunile de plombare a gropilor de pe principalele artere rutiere ale orașului.

„Într-o primă etapă, vom efectua plombări doar acolo unde sunt gropi cauzate de sezonul rece. În perioada imediat următoare, vom demara lucrări de asfaltare totală pe mai multe străzi din oraș”, a precizat primarul Mangaliei, Radu Cristian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*