Bărbat găsit mort într-un canal de scurgere din Mangalia

Un bărbat a fost găsit decedat într-un canal de scurgere din Mangalia.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 20 iunie, în jurul orei 18.00,  polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că, intr-un canal de scurgere de pe strada Negru Vodă, se află cadavrul unui bărbat.

Polițiștii deplasați la fața locului au constat că cele sesizate se confirmă.

În cauză se fac cercetări pentru stabilirea identității bărbatului și a împrejurărilor în care a survenit decesul acestuia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*