VIDEO Bărbați cercetați pentru proxenetism după ce au format o rețea de prostituție, folosind tinere minore, în Năvodari și Constanța

Descinderi într-un dosar de proxenetism. FOTO cu rol ilustrativ

Trei bărbați din județul Constanța, cu vârste cuprinse între 20 și 68 de ani, sunt cercetați pentru proxenetism, fiind acuzați că ar fi îndemnat și înlesnit practicarea prostituției de către mai multe minore, pe raza orașului Năvodari.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 26 mai, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, polițiști ai Poliției orașului Năvodari, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și al polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, ai Secției 5 Rurală Cogealac și Secției 1 Rurală Constanța au pus în executare opt mandate de percheziție domiciliară, dintre care patru pe raza orașului Năvodari, trei în municipiul Constanța și una pe raza comunei Valu lui Traian.

„Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada martie 2021 și până în prezent, trei bărbați, de 20, 23, respectiv 68 de ani, ar fi îndemnat și înlesnit practicarea prostituției, de către trei minore, pe raza orașului Năvodari și a municipiului Constanța. Doi dintre bărbați, de 23, respectiv 68 de ani au fost conduși la sediul poliției pentru audieri, cel de-al treilea bărbat, de 20 de ani, sustrăgându-se cercetărilor”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

În urma administrării probatoriului în cauză, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore a celor doi, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. Aceștia urmează a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, de asemenea fiind formulată propunere de arestare preventivă în lipsă pentru cel de-al treilea bărbat.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*