Constănțeni fără apă potabilă la robinete în urma unei avarii RAJA pe strada Traian

Avarie RAJA

Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă de la intersecția străzilor Traian cu Lupeni din municipiul Constanța, echipele RAJA a sistat vineri, 22 iulie, până la ora 14.00, furnizarea apei potabile consumatorilor de pe străzile Traian, Lupeni, celor arondați punctului termic 67 și Liceul Teoretic Traian.

De asemenea, în vederea executării lucrărilor de remediere a avariei s-a impus restricționarea traficului auto pe prima bandă de circulație, pe o distanță de aproximativ 50 de metri de pe strada Traian, sens de mers Gară – bd. Tomis. Zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului au fost anunțate Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

„Ne cerem scuze atât participanților la trafic din zona respectivă, cât și abonaților afectați de lipsa apei, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*