VIDEO Bărbat salvat din apele Canalului Dunăre – Marea Neagră, la Murfatlar

Bărbat salvat din apele Canalului Dunăre - Marea Neagră, la Murfatlar. FOTO ISU „Dobrogea”

Un bărbat de 37 de ani a fost salvat duminică, 11 iulie, din apele canalului Dunăre-Marea Neagră, misiunea salvatorilor fiind una dificilă întrucât acesta a fost necooperant.

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au fost solicitați să intervină duminică, 11 iulie, în zona localității Murfatlar, după ce un bărbat în vârstă de 37 ani sărise în Canalul Dunăre – Marea Neagră.

La fața locului s-a intervenit cu patru pompieri de la Detașamentul Medgidia și o barca pneumatică, patru scafandri, trei polițiști și doi angajați de la Căpitănia Portului.

„Din cauza malurilor foarte abrupte, de aproximativ 2,5 – 3 metri operațiunea de salvare a fost foarte dificilă, bărbatul fiind necooperant”, au precizat reprezentanți ai ISU „Dobrogea”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*