Primăria Constanța anunță că începând de vineri, 23 aprilie, se ridică restricțiile de weekend

Administratorul unui restaurant din Constanța, amendat de politisti. FOTO cu rol ilustrativ

Primăria Constanța a anunțat că, datorită scăderii incidenței numărului de cazuri de coronavirus din municipiu, până la valoarea de 3,37 la mia de locuitori, începând de vineri, 23 aprilie, se vor ridica restricțiile de week-end.

„Având în vedere că în municipiul Constanța incidența cazurilor de îmbolnăvire cu noul coronavirus a scăzut sub 3,5/1000 de locuitori, Primăria Municipiului Constanța anunță că începând de mâine se ridică restricțiile de weekend referitoare la ora de închidere a magazinelor și ora de la care nu mai putem circula decât cu motive întemeiate, în baza unei declarații pe proprie răspundere”, au precizat reprezentanții instituției.

Primarul Vergil Chițac va convoca, vineri, și Comitetul Local pentru Situații de Urgență pentru a se decide ce alte măsuri de relaxare vor putea fi adoptate în municipiul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*