VIDEO Bărbat internat la Psihiatrie după ce a fost prins în timp ce încerca să-și înhumeze singur tatăl decedat

Un bărbat din Murfatlar a încercat să-și îngroape singur tatăl decedat.

Un bărbat din Murfatlar a fost internat la Spitalul de Psihiatrie din Palazu Mare după ce, marți dimineață, a fost prins de polițiști în timp ce-și ducea cu un căruț la cimitir tatăl decedat cu scopul de a-l înhuma.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Constanța, polițiști din Murfatlar au fost sesizați, marți dimineață, în jurul orei 06.10, prin apel la 112, cu privire la faptul că un bărbat ar transporta la cimitir, cu ajutorul unui căruț metalic, cadavrul tatălui său, cu intenția de a-l înhuma.

„Deplasați la fața locului, polițiștii l-au identificat pe bărbatul în cauză, în vârstă de 44 de ani, din Murfatlar, care a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare, unde a rămas internat”, au precizat sursele citate.

În cauză, polițiștii din cadrul Poliției orașului Murfatlar au deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de profanare de cadavre sau morminte.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*