VIDEO Bani de bere. Un vamaiot primește palme și șuturi pentru 1 Leu

O palma pentru un leu la Vama Veche. FOTO Captură video
O palma pentru un leu la Vama Veche. FOTO Captură video

O metodă cel puțin ciudată de a strânge bani își fac loc printre vamaioți. Unul dintre cei care vin acolo fără niciun ban în buzunar și apoi cerșesc diverse sume pentru țigări și băutură a găsit cea mai eficientă modalitate de a convinge trecătorii să-l plătească.

Dacă e să dăm crezare celui care a înregistrat imaginile de mai jos, tânărul vamaiot reușește să câștige aproape 40 lei în fiecare zi doar pentru că se lasă pălmuit. Și cum pe litoral totul se negociază, personajul este dispus să facă un discount pentru cei care vor să-i aplice două palme. Prețul special este de 1,5 lei pentru o porție dublă.

Nu îți place să dai palme? Vamaiotul primește și șuturi. Și de această dată, amatorii plătesc tot 1 leu. Banii se duc de fiecare dată pe bere.

Video: Cristi S.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*