Valentin Vrabie: “Dacă ai doi dușmani și sunt puși martori sub acoperire și te acuză de ceva pățești cum am pățit eu, fără să ai vreun drept să te aperi, nu ți se dă voie să demontezi acuzele”  

Valentin Vrabie, primarul municipiului Medgidia. FOTO Primăria Medgidia

Primarul din Medgidia, Valentin Vrabie, condamnat la un an și șapte luni de închisoare cu suspendare pentru fals intelectual, a declarat pentru CTnews, că oricine are doi dușmani și dacă aceștia sunt puși martori sub acoperire  poate păți ca el, fără să aibă vreun drept să se apere și să ți se dea voie să demontezi acuzele.

“Aș vrea să judece toată lumea situația în care mă aflu, dar să ia în calcul următorul lucru. Cel care are doi dușmani și aceștia vor să îți facă rău, acceptă ca un procuror să îi pună martori sub acoperire și să te învinuiască de ceva, pățești ce am pățit eu fără să ai vreun drept să te poți apăra pentru că nu ți se dă voie să demontezi acuzele. La mine e vorba de un fals fără prejudiciu, zero prejudiciu”, a spus Valentin Vrabie pentru CTnews.

El a mai afirmat că va ataca această decizie, dar că prin sentința Curții de Apel și-a pierdut mandatul de primar.

“Am pierdut mandatul de astăzi, nu mai sunt primar. Voi prezenta într-o conferință de presă lucrurile pe care le-am realizat. Voi ataca și Înalta Curte de Casație și la Drepturile Omului” – Valentin Vrabie.  

Valentin Vrabie a fost condamnat astăzi la 1 an și 7 luni de închisoare cu suspendare pentru fals intelectual.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*