O persoană ce făcea scandal în zona Tic-Tac, depistată de polițiștii locali cu substanțe interzise asupra sa

Persoană depistată de polițiștii locali cu substanțe interzise asupra sa. FOTO: DGPL Constanța

Acțiunile de patrulare derulate de lucrătorii Direcției Generale Poliția locală Constanța cu atribuții în domeniul ordinii publice au dus, luni, 27 februarie, la depistarea și prinderea unei persoane care avea asupra sa substanțe interzise.

Astfel, potrivit DGPL Constanța, în jurul orei 21.00, pe strada Cișmelei din zona Tic-Tac, oamenii legii au observat o persoană care tulbura ordinea și liniștea publică. Aceasta era recalcitrantă și a refuzat în primă fază legitimarea. La controlul corporal efectuat asupra sa au fost găsite trei bile care conțineau o materie vegetală, uscată, sub forma de muguri, de culoare verde cu miros înțepător, susceptibilă de a avea efect psihoactiv-psihotrop.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța pentru întocmirea documentației specifice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*