VIDEO Au apărut imagini video cu accidentul din intersecția str. Ion Rațiu – str. Mircea cel Bătrân unde ambii șoferi susțin că aveau verde

În urma accidentului, trei persoane au fost rănite. FOTO SAJ Constanța

În dimineața de 18 iulie, la ora 3:11, un bărbat a condus autoturismul marca BMW 730 D, pe strada Ion Raţiu, dinspre bulevardul Mamaia către bulevardul Tomis. Când a ajuns la intersecția semaforizată cu strada Mircea cel Bătrân, a pătruns în intersecţie, intrând în coliziune cu autoturismul marca Audi A4, condus de o femeie dinspre strada Petru Vulcan către Făgetului.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporala uşoară a conducătoarei auto precum şi a două femei, pasagere în autoturismul Audi A4.

Ambii conducători auto au susținut în fața polițiștilor faptul că au pătruns în intersecţie pe culoarea verde a semaforului electric. Până la lămurirea situației de către polițiști, pe Facebook au apărut imaginile de la o cameră de supraveghere din zonă, în care se poate vedea cum cele două autoturisme pătrund cu viteză în intersecție. Probabil unul grăbit să prindă ultimele secunde de semafor verde, iar celălalt numai ce văzuse semaforul că își schimbă culoarea din roșu în galben și verde.

Din fericire nu a avut loc un impact frontal, autoturismul Audi „ștergând“ BMW-ul care i-a trecut razant prin față.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*