Două pistoale neletale și peste 100 de cartușe, descoperite de polițiștii de frontieră de la Vama Veche

Două pistoale neletale și peste 100 de cartușe, descoperite de polițiștii de frontieră de la Vama Veche. FOTO Garda de Coastă

Polițiștii de frontieră constănțeni de la Vama Veche au descoperit două pistoale neletale și 110 cartușe cu piper. Armele și muniția au fost descoperite într-un autoturism ce se prezentase la intrare în țară, în care se aflau doi cetățeni români și un britanic.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră din PTF Vama Veche au efectuat luni, 11 aprilie, pe sensul de intrare în țară, controlul specific asupra unui autoturism înmatriculat în România.

Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit ascunse și nedeclarate două pistoale neletale, calibrul 9 mm si 110 cartușe. Acestea aparțineau persoanelor din autoturism, respectiv doi cetățeni români și un cetățean din Marea Britanie, cu vârste cuprinse între 32 și 34 ani, care au precizat că au achiziționat produsele din Bulgaria.

Pistoalele și muniția aferentă au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*