Amendă de peste 800 de lei în cazul tinerilor filmați în trafic, în Mamaia, pe jumătate ieșiți din mașină

Tineri teribiliști, filmați, în trafic, pe jumătate ieșiți din mașină. Sursa Facebook

Polițiștii constănțeni au aplicat sancțiuni contravenționale de peste 800 de lei în cazul tinerilor filmați luni, 31 mai, în timp ce se plimbau în stațiunea Mamaia călare pe portierele unui autoturism.

Trei tineri teribiliști au fost filmați, în trafic, în stațiunea Mamaia, pe jumătate ieșiți din mașină. Imaginile au fost filmate în cursul zilei de luni, 31 mai, și au fost postate pe o rețea de socializare.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier s-au autosesizat cu privire la imaginile care au apărut în spațiul public și, după ce șoferul mașinii a fost identificat, a fost sancționat contravențional cu șase puncte de amendă, în total 870 de lei.

În ultimii ani, în Constanța, a devenit o „tradiție” ca absolvenții de liceu să „sărbătorească” într-un astfel de mod terminarea școlii, expunându-se însă unui posibil accident. Imaginile devin virale pe rețelele de socializare, dar, în același timp, ajung și la oamenii legii care se autosesizează și îi sancționează contravențional pe teribiliști.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*