Amendă de peste 800 de lei în cazul tinerilor filmați în trafic, în Mamaia, pe jumătate ieșiți din mașină

Tineri teribiliști, filmați, în trafic, pe jumătate ieșiți din mașină. Sursa Facebook

Polițiștii constănțeni au aplicat sancțiuni contravenționale de peste 800 de lei în cazul tinerilor filmați luni, 31 mai, în timp ce se plimbau în stațiunea Mamaia călare pe portierele unui autoturism.

Trei tineri teribiliști au fost filmați, în trafic, în stațiunea Mamaia, pe jumătate ieșiți din mașină. Imaginile au fost filmate în cursul zilei de luni, 31 mai, și au fost postate pe o rețea de socializare.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier s-au autosesizat cu privire la imaginile care au apărut în spațiul public și, după ce șoferul mașinii a fost identificat, a fost sancționat contravențional cu șase puncte de amendă, în total 870 de lei.

În ultimii ani, în Constanța, a devenit o „tradiție” ca absolvenții de liceu să „sărbătorească” într-un astfel de mod terminarea școlii, expunându-se însă unui posibil accident. Imaginile devin virale pe rețelele de socializare, dar, în același timp, ajung și la oamenii legii care se autosesizează și îi sancționează contravențional pe teribiliști.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*