Transport agabaritic: restricții de trafic pe mai multe artere rutiere din Constanța

Transport agabaritic pe ruta Curcani - Portul Constanța

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că joi, 27 mai, începând cu ora 07.00, se desfășoară un transport agabaritic, în convoi, pe traseul Vama Veche – DN 39 – Mangalia – Tuzla – intersecție A4 cu DN 39 – DN 2A – DN 22 – DN 3C – DN 22H – Tulcea.

Transportul este format din două camioane cu greutatea de 90 de tone. Viteza de deplasare va fi adaptată condițiilor de trafic. În conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Transportul va fi însoțit pe traseul precizat de un echipaj de poliție rutieră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*