VIDEO Amendă de 20.000 de lei după ce mai mulți tineri au fost filmați în timp ce aruncau gunoaie dintr-o mașină într-o parcare din Mamaia

Tineri au fost filmați în timp ce aruncau gunoaie dintr-o mașină într-o parcare din Mamaia

Polițiștii locali constănțeni au dat o amendă de 20.000 de lei după ce mai mulți tineri au fost filmați în timp ce goleau un autoturism de diverse gunoaie, pe care le aruncau într-o parcare din stațiunea Mamaia.

Potrivit DGPL Constanța, imaginile arată trei tineri care aruncau gunoaie dintr-un autoturism cu numere de București, în timp ce se aflau într-o parcare din stațiunea Mamaia, pe spațiul verde.

„În urma apariției unor imagini pe rețelele de socializare, redate opiniei publice de către un cetățean cu spirit civic și preluate de către reprezentanții mass media, Direcția Generală Poliția Locală Constanța s-a sesizat din oficiu pentru a stabili cu certitudine datele concrete cu privire la fapta conducătorului auto, care abandona deșeuri din interiorul unui autoturism pe domeniul public al municipiului Constanța”, au transmis reprezentanții instituției.

Ulterior, posesorul mașinii a fost identificat și sancționat cu o amendă în valoare de 20.000 de lei. Pe lângă amendă, cei care sunt surprinși în fapt sunt pasibili de confiscarea autovehiculului folosit pentru transportarea și descărcarea ilegală a deșeurilor. Din păcate, nu a mai fost găsit în zonă de către polițiști.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Pai daca n-a mai fost gasit in zona, cum a fost amendat?
    Amenda trimisa proprietarului?
    Treburi facute pe jumatate de catre politie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*