VIDEO Alertă la Urgența Spitalului Județean Constanța după ce a pornit alarma de oxigen

Alertă la Urgența Spitalului Județean Constanța. FOTO captura video

Pompierii constănțeni au intervenit în seara zilei de joi, 3 februarie, la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța după ce a pornit alarma de oxigen.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, mai multe echipaje au intervenit de urgență la fața locului, dar s-a constatat că nu sunt probleme deosebite și nu a fost necesară evacuarea persoanelor aflate în UPU. În scurt timp, după efectuarea de măsurători, forțele de intervenție s-au retras.

„Nu au fost probleme. Nu au fost persoane evacuate, nu a fost fum sau alte pericole. Unul din senzorii alarmei  sistemului de monitorizare oxigen a înregistrat o valoare peste valoarea normală de 23,5. Valoarea înregistrată a fost de 23,8, motiv pentru care s-a și declanșat. În salonul respectiv erau două persoane, care au fost mutate în alt salon”, au transmis sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*