VIDEO Aglomerație în PTF Vama Veche după ce autorităţile de frontiera bulgare au emis noi reglementări privind condiţiile de călătorie în țara vecină

Aglomerație în PTF Vama Veche după ce autorităţile de frontiera bulgare au emis noi reglementări privind condiţiile de călătorie în țara vecină. FOTO cu rol ilustrativ

Cozi de câțiva kilometri s-au format miercuri, 1 septembrie, în Punctul de Trecere a Frontierei de la Vama Veche, după ce autorităţile de frontiera bulgare au emis noi reglementări privind condiţiile de călătorie în țara vecină.

Astfel, potrivit reprezentanților Gărzii de Coastă, timpii de așteptare au ajuns și chiar au depășit 90 de minute, pe sensul de ieșire din țară, după ce autorităţile de frontieră din țara vecină au decis, ce de la 1 septembrie, intrarea pe teritoriul Bulgariei să se poată face numai prin puncte de trecere a frontierei unde se află personal medical bulgar.

Astfel, din România se poate intra pe teritoriul statului vecin, numai prin:

P.T.F. Giurgiu – Ruse, judeţul Giurgiu

P.T.F. Calafat – Vidin, judeţul Dolj

P.T.F. Bechet – Oriahovo, judeţul Dolj

P.T.F. Turnu Măgurele

P.T.F. Somovit-Nikopol, judeţul Teleorman

P.T.F. Vama Veche – Durankulak, judeţul Constanţa.

Prin P.T.F. Ostrov – Silistra, județul Constanta, P.T.F. Zimnicea – Svishtov și P.T.F. Negru Vodă – Kardam, județul Constanța se permite intrarea persoanelor care tranzitează teritoriul Bulgariei, în cazurile în care se poate garanta părăsirea imediată a teritoriului țării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*