FOTO Trei persoane, rănite într-un accident rutier petrecut la ieșire din Tuzla către Mangalia

Accident rutier la ieșirea din Tuzla. FOTO Facebook Robert Bete

Un accident rutier, în care au fost implicate trei autoturisme, unul fiind răsturnat pe suprafața carosabilă, s-a petrecut luni, 16 august, pe DN 39, la ieșire din localitatea Tuzla către Mangalia. A rezultat rănirea a trei persoane, între care ți un copil de șapte ani, care au fost transportate la spital.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii constănțeni au fost sesizați, în jurul orei 10.45, cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 39, în afara localității Tuzla.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între trei autoturisme, în urma căruia unul dintre acestea s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a unuia dintre conducătorii auto, precum și a doi pasageri din același vehicul: o femeie de 21 de ani, respectiv un minor de 7 ani”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, în cazul unuia dintre șoferi rezultatul fiind pozitiv (0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat).

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*