VIDEO Acțiune de amploare a forțelor de ordine în Hârșova

Razie în trafic pentru verificarea respectării ordonanțelor militare. FOTO IPJ Constanța

În cursul zilei de 4 aprilie, în intervalul orar 16.00-18.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul structurilor centrale din cadrul I.G.P.R., au desfășurat o acțiune cu efective mărite, pe raza orașului Hârșova. Reprezentanții IPJ Constanța spun că acțiunea nu a avut legătură cu solicitarea primarului din Hârșova prin scrisoarea deschisă, ci a fost executată în cadrul acțiunilor dispuse de I.G.P.R.

Activitatea a avut ca scop identificarea și sancționarea persoanelor care încalcă ordonanțele militare, precum și pentru descurajarea elementelor infracționale și combaterea faptelor antisociale în spațiul public.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 123 de persoane și au fost oprite pentru control 118 autovehicule, fiind aplicate 19 sancțiuni contravenționale, în valoare de 50.000 de lei.

De asemenea, au fost controlați 2 deținători de arme și a fost confiscată o cantitate de 34 de litri de material dezinfectant.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*